Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Fügen – Kaltenbach

Rakousko, lanovka z Fügenu
Autor: CbrCase

Hned u vjezdu do údolí Zillertal leží ráj pro dovolenou. První rekreační oblast v Zillertalu, se známými zimními sportovišti Fügen/Hochfügen a Kaltenbach. Tato oblast zahrnuje 12 míst, která jsou schopna vyhovět individuálním nárokům turistů celého světa.

Nádherné svahy, které se nachází nad lesy, lákají ke sjezdům. Plnými doušky si vychutnáte bílou nádheru, když se budete klouzat dolů po svazích, po stopách olympijského vítěze Stephana Eberhartera – světoznámého místního sportovce. Romantické lyžařské chaty a hospůdky zvou k příjemnému zastavení. Zimní nabídku završuje 70 km tras pro běžkaře, upravené cesty pro zimní turistiku, jízdy na saních s koňským spřežením zasněženou krajinou a ledová kluziště.

V top lyžařských střediscích Hochfügen-Hochzillertal a Spieljoch můžete lyžovat až do výšky 2500 m.n.m., na 195 sjezdovkách, ke kterým vás vyveze 43 vleků a lanovek. Vyzkoušejte si jízdu zasněženým údolím, noční lyžování, funpark, terasy ke slunění, zábavní program v horských chatách, bezplatné skibusy, školy lyžování a dětské školky – region zkrátka nabízí zábavu pro celou rodinu.

Rakouský skiareál Zillertal
Autor: CbrCase

Zillertal na Facebooku