Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Zimní dovolená ve Stummerbergu

Část obce Stummerberg v zimě

Stummerberg je spolek obcí ve střední části údolí Zillertal. Toto rozptýlené osídlení sestává ze tří částí – Stummerberg, Kleinstummerberg a Gattererberg, které se nacházejí v nadmořské výšce mezi 560 a 1200 metry. V tomto prázdninovém zillertalském regionu můžete strávit překrásnou zimní dovolenou, na které si perfektně odpočinete i zasportujete.

Najdete zde vše, co pro dokonalou zimní dovolenou potřebujete: nádherný horský svět, mnoho sportovních a volnočasových činností a velké množství ubytovacích možností v apartmánech, chatách či hotelech.

Kdo se rozhodl pro dovolenou v Zillertalu, ten se rozhodl správně! Vyznavačům lyžování se zde otevírají ty nejlepší lyžařské oblasti, které z údolí udělaly nejlepší region zimních sportů celé Evropy! Tento prázdninový region nabízí možnost použít jeden jediný skipas pro celou lyžařskou oblast. K té patří také skiareály Hochfügen – Hochzillertal (vyznamenána v roce 2010 jako nejlepší lyžařská oblast světa) anebo Spieljoch.

Návštěvníkům je zde dopřáno vše, po čem srdce touží: 166 perfektně upravených sjezdovek, které sahají až do výšky 3250 metrů, závodní trasy, skibusy zdarma po celém regionu, které návštěvníky rychle rozvezou k jednotlivým vstupům do skiareálů, zasněžovací zařízení, sjezdovky s umělým osvětlením.

Všechny lyžařské oblasti nabízejí lyžařské školičky, oblast Hochzillertal disponuje sněžným parkem se zařízením pro všechny fanoušky snowboardingu, mnoho horských chalup a restaurací, kde se můžete občerstvit a strávit příjemné večery.

Také o běžkaře je v Zillertalu výborně postaráno. Kromě skvěle upravených běžkařských stop v údolí, zde najdete i úžasné a prosluněné hřebenové stopy, po kterých je radost se projíždět.

Místo

Stummerberg 47° 17' 43.296" N, 11° 53' 56.3064" E
Location

Zillertal na Facebooku