Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Zimní dovolená v Hochfügenu

Fügen - horská krajina

Hochfügen, prázdninový region v Zillertalu, je jedním z nejoblíbenějších prázdninových míst v Tyrolsku. Společně se středisky Aschau, Bruck, Fügen, Fügenberg, Hart, Ried, Kaltenbach, Schlitters, Strass, Stumm, Stummerberg a Uderns nabízí spojení hned několika priorit.
Hochfügen se nachází v horském údolí ve výšce 1 500 m nad mořem, obklopen impozantními horami, které nabízejí optimální podmínky pro skvělou zimní dovolenou.

Spojení priorit jako je nadmořská výška, dostatek sněhu v zimních měsících, turistika a cykloturistika v horkých letních dnech, je velkým plusem zejména pro milovníky aktivit. Můžete zde prozkoumávat krásné stezky pro pěší turistiku a cykloturistiku nebo můžete s čistou hlavou jen tak relaxovat. Najdete zde pohodlné ubytování v apartmánech, rekreační domech i v hotelech.

V zimě můžete využít obrovské lyžařské středisko Hochzillertal - Hochfügen, které nabízí 180 km sjezdovek a 38 lyžařských vleků a lanovek až do nadmořské výšky 2 500 metrů. Z údolí v Kaltenbachu vás vyveze lanovka přímo do lyžařského ráje.

A pokud máte to štěstí, že si ubytování objednáte v těsné blízkosti lanovky, můžete si připnout lyže téměř přede dveřmi. Díky záruce sněhu zde zažijete opravdu excelentní lyžování. Při zakoupení Superskipasu Zillertal tak můžete využít širokou škálu i sousedních svahů a projet až 615 km sjezdovek. Milovníci běžkování mohou zase využít 9 km upravených tras ve vysoké nadmořské výšce.

Místo

Hochfügen 47° 16' 7.1292" N, 11° 46' 37.308" E
Location

Zillertal na Facebooku