Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Zimní dovolená v Hainzenbergu

Zasněžené okolí Hainzenbergu

Hainzenberg je tyrolská obec, která se dělí na několik částí a jejíž centrum představuje Dörfl. Obec leží na začátku údolí Gerlostal, nedaleko místa Zell am Ziller a krásného údolí Zillertal. O příjemný pobyt se tu postará komfortní ubytování, jako jsou hotely, chaty nebo apartmány.
V nadmořské výšce 910 metrů můžete strávit úžasnou zimní dovolenou a využít všechny možnosti k využití volného času jak v Hainzenbergu, tak i v přilehlém údolí Zillertal.

Lyžařům je k dispozici lyžařský areál Gerlosstein, který ocení především rodiny s dětmi a rekreační lyžaři. Nejsou zde žádné dlouhé fronty u lanovek ani přeplněné sjezdovky. Svahy nabízejí především lehké a středně náročné lyžařské tratě.

Také příznivci sáňkování si příjdou na své. Nachází se zde 7 kilometrů dlouhá sáňkařská dráha, která je rovněž večer osvětlená. Je označována jako nejdelší osvětlená přírodní sáňkařská dráha v Tyrolsku a její návštěva je skoro povinností pro rodiny s dětmi a všechny fanoušky sáňkování.

Skibusem se dostanete do lyžařských středisek v blízkém areálu Zillertal Arena, kde je lyžařům k dispozici dalších více než 160 kilometrů sjezdovek a 55 moderních lanovek a vleků. Můžete zde také podniknout lyžařskou túru, zajezdit si v hlubokém sněhu, zadovádět si ve snowparku a ještě mnohem více. Je to opravdový ráj pro lyžaře a snowboardisty!

I mimo sjezdovky je možné provozovat spoustu aktivit, můžete si zahrát lední hokej, vyzkoušet curling, trénovat piruety na kluzišti nebo si zahrát v tenisové hale v parku Freizeitpark Zell. Nuda vás tu určitě nepotká!

Místo

Hainzenberg 47° 13' 3.7308" N, 11° 54' 1.53" E
Location

Zillertal na Facebooku