Jste zde

Domů » Zillertal 3000 - Tux

Zimní dovolená v Ginzlingu

Zimní dovolená v Ginzlingu

Útulná horská vesnice Ginzling se nachází v nadmořské výšce 999 metrů a je součástí zadní části rakouského údolí Zillertal. Uprostřed majestátních vrcholků Zillertalských Alp s mnoha třitisícovými vrcholy, je tu člověk fascinován zdejší přírodou. Obec je i v zimě dobře dostupná po silnici, na které nehrozí lavinové nebezpečí a je neustále udržována. Pro příjemně strávený pobyt je hostům k dispozici komfortní ubytování v hotelech, apartmánech nebo horských chatách.

Okolní hory nabízejí nádherné zimní sportovní vyžití. Bezplatným skibusem se dostanete do oblíbeného lyžařského střediska Mayrhofen, kde je neuvěřitelných 157 km sjezdovek různých stupňů obtížnosti. Dokonce i snowboardisté si zde příjdou na své, u sedačkové lanovky Sunjet/Hintertrett je snowpark Burton Park Mayrhofen, který se svými atrakcemi rozbuší srdce pravého snowboardisty.

Přímo u obce je pro děti a začátečníky k dispozici cvičný lyžařský vlek Floitenlift, u kterého se můžete naučit své první "krůčky" na lyžích. Příznivci sáňkování najdou zase skvělou zábavu na 2,5 kilometrů dlouhé sáňkařské dráze Tristenbachalm.

Pro ty, kteří dávají přednost pohybu při nižších rychlostech, jsou zde krásné trasy pro pěší zimní turistiku a putování na sněžnicích okolo Ginzlingu. Na 3 km dlouhé, dobře upravené běžkařské trati můžete na běžkách projíždět nedotčenou zasněženou přírodou.

Jakousi "třešničkou na dortu" je lezení po zamrzlém vodopádu. Na výběr jsou jak lehčí místa pro začátečníky, tak také těžší pasáže pro zdatnější lezce.
I mnoho dalších sportovních a rekreačních zařízení zaručí vaši pestrou dovolenou v Ginzlingu. Užijte si krásnou scenérii Alp, dýchejte čerstvý vzduch a pořádně relaxujte v prostředí krásných hor v údolí Zillertal.

Zimní dovolená v Ginzlingu

Zillertal na Facebooku