Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Zimní dovolená v Gerlosbergu

Okolí Gerlosbergu v zimě

Využijte klidné polohy vašeho ubytování v hotelu, apartmánu nebo v horské chatě, abyste si odpočinuli v zasněžené krajině uprostřed Tyrolska. Z nedaleké obce Zell am Ziller vede mnoho značených turistických tras, takže krásné horské scenérie můžete sledovat i zblízka. Užijte si tyto výhledy také při vyjížďce na běžkách, na 14 km upravovaných běžkařských tratí.

Především ale navštivte lyžařské středisko Zillertal Arena. Lyžařům je zde k dispozici více než 160 km sjezdovek, z toho 42 kilometrů je lehkého stupně obtížnosti, přes 100 kilometrů je středně těžkých a 10 km je těch nejnáročnějších.

V každém z míst kolem Zillertal Areny jsou umístěny lyžařské školy, které se s největší péčí postarají i o ty nejmenší lyžaře. Ten, kdo by chtěl zažít opravdu neobyčejné dobrodružství, může zvolit sjezdovku ze Stoanmandlu až k dolní stanici lanovky Isskogelbahn. 2,4 km z celkové délky 10 km je značeno černě. O zajímavou obměnu během vašeho lyžování se zase postarají čtyři oblasti pro freeride.

Zábava pro celou rodinu každý rok je zaručena na sáňkařské dráze v Gerlosu a v Zellu. Už od dětského věku je také možné vyzkoušet paragliding. Zažijte jedinečný pocit při létání s certifikovaným tandemovým pilotem a vychutnejte si tak Tyrolsko shora. A zcela neobyčejné jsou výlety s lamou, které začínají v Zellu. Putujete podél Gerlosbergu a údolí Gerlostal a poznáte tak zcela zvláštní způsob vychutnání si zimní pohody.

Místo

Gerlosberg 47° 13' 11.424" N, 11° 56' 8.574" E
Location

Zillertal na Facebooku