Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Zimní akce v Zillertal Areně 2013/2014

Okolí Königsleitenu
Autor: Erwin Bolwidt

Action-Park Kreuzwiese

Místo: Zell am Ziller

Action-Park v oblasti Zillertal Arena nabízí skvělou zábavu a plno akcí pro malé i velké: cool Snakerun, velkolepý Bagjump, tratě BMW xDrive Cup SkiMovie a BMW xDrive Speed Check Strecke.

Hotspot: Chill-Area ve formě indiánských stanů.

Otevírací doba BagJumpu: V případě příznivého počasí otevřen denně od 10.00 hodin, za silného sněžení nebo za mlhy je uzavřen!

Důležité: V každém případě je třeba dbát všech upozornění personálu BagJumpu! Absolutní povinností je nošení helmy! Osoby mladší 18 let musí předložit písemný souhlas rodiče nebo zákonného zástupce na předepsaném formuláři.

Náš tip: Shred school - we teach you how to fly! Od ledna do dubna 2014 se každé úterý v čase 11:30 - 15:00 hodin koná zdarma workshop u Bagjumpu, kde freestylový profesionál Rudi Kröll a jeho tým naučí všechny zájemce různé tipy a triky.

Boardercrossová trať

Místo: Königsleiten

Fanoušci tohoto nového trendového druhu sportu mají všechny důvody k radosti. 2 až 4 jezdci se pak mohou vydat na trať plnou skoků, vln a prudkých zatáček, které následují jedna za druhou. Můžete si tu i stáhnout video s jízdou BMW xDrive Cup SkiMovie.

BMW SkiMovie

Nyní můžete na Königsleitenu nejen úspěšně zdolávat tamní sjezdovky, ale můžete si zde pořídit také své vlastní video. Na závodní dráze BMW SkiMovie (na červené sjezdovce č. 3 přímo ke spodní stanici lanovky nebo k horní stanici lanovky Königsleiten) bude váš výkon zaznamenán na video a následně si jej pak můžete stáhnout z internetu. Čekají na vás i různé atraktivní ceny.

A takhle to nějak funguje: Vydáte se na start BMW xDrive Cup Skimovie, kde se u turniketu přihlásíte pomocí svého skipasu a při zaznění signálu vyrazíte na trať.

U BMW xDrive Cup terminálu na spodní stanici lanovky, v Intersportu Patterer/Plattenalm, v horské restauraci "Seppi’s am Isskogel" či s aplikací Skiline App pro iPhone či Android si posléze vaše SkiMovie prohlédnete a zúčastníte se tak i soutěže BMW xDrive Cup, kde můžete i vyhrát BMW X1!

White Carpet

Sjíždění po perfektně upravené sjezdovce, doslova panenská jízda na bílém koberci - a to nejen za brzkého rána? Na " White Carpet" (Bílém koberci) se vám toto přání lehce splní!

Ve skiareálu Zillertal Arena je takto speciálně upravována vždy opět kolem poledne v lednu a v únoru sjezdovka č. 19 c v Zellu, a sice 3x týdně (středa, pátek, neděle)! Úprava sjezdovky obvykle probíhá v době od 12:00 do 13:00 hodin.

Místo

Dolní stanice lanovky v Zell am Ziller 47° 14' 13.5528" N, 11° 53' 56.8932" E
Location

Zillertal na Facebooku