Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Wald a Königsleiten - další zimní nabídka

Wald a Königsleiten - zimní krajina

Běh na lyžích
7 km běžkařských stop ve Waldu a navíc: Osvětlená okružní trasa u Finkenhofu ve Waldu nabízí osvětlení každý večer až do cca 21,30 hodin. Novinkou je vysokohorská trasa v Königsleitenu v nadmořské výšce až 2315 metrů, o délce asi 2,5 km, s nádherným výhledem na königsleitenskou horní stanici.

Procházky s pochodněmi
Pro hosty ubytované v obou střediscích nabízejí turistické kanceláře romantické procházky s pochodněmi zasněženou zimní krajinou. Na závěr se můžete zúčastnit bláznivé jízdy na osvětlené sáňkařské dráze.

Zima s koňmi
Zážitek "na čtyřech kopytech" v zimu říši divů umožňuje malým i velkým návštěvníkům zblízka poznat "nejlepší přátelé člověka". Pro každého hosta je jistě příjemným zážitkem projížďka na saních tažených koňmi zasněženou zimní krajinou v národním parku Vysoké Taury.

Bruslení a curling
Bruslení patří k jedněm z nejpopulárnějších zimních sportů v Zillertal Areně. Osvětlené umělé kluziště v Zellu láká nejen bruslařské nadšence, nadšení budou určitě také hokejoví fanoušci.
Ve Waldu je možnost hry curling, dokonce se pro hosty pořádají i turnaje.

Ledové horolezectví
Adrenalin a dobrodružství nabízí horolezectví po zamrzlém vodopádu Untersulzbachfall, kdy můžete cíle dosáhnout jen s mačkami a cepíny.

Putování na sněžnicích
Putování jako v dávných dobách vám přiblíží výlety na sněžnicích, které vám umožní poznat romantické zimní lesy s krásným výhledem na třítisícové Vysoké Taury a Zillertalské Alpy.

Skitouring
Kdo by si jednou nechtěl zajet i mimo upravené sjezdovky a udělat si túru na lyžích? Méně náročnější forma skialpinismu nabízí zážitky nečekaných rozměrů na alpské vrcholky Ronachgeier, Schönbichl anebo Gernkogel.

Místo

Wald im Pinzgau 47° 14' 46.6116" N, 12° 13' 41.8332" E
Location

Zillertal na Facebooku