Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Stummerberg, 2. část

Vodním svět Badewelt - Stumm

V oblasti kolem Stummerbergu je myšleno i na vyznavače cyklistiky, a to obzvláště horských kol. Je zde připraveno víc jak 800 km cyklistických tratí, abyste je všechny poznali, potřebovali byste více než jen jednu dovolenou. Trasy vedou překrásnou krajinou a dostanou vás až do nadmořské výšky 2400 metrů, odtud pak budete mít celé údolí Zillertal a Zillertalské Alpy jako na dlani.

Ti návštěvníci, kteří hledají v horkých letních měsících chladivé osvěžení, si přijdou na své ve vodním světě "Badewelt" v městečku Stumm. Je zde dětský bazén, zážitkový bazén s mnoha atrakcemi jako jsou např. klouzačka, kanál s protiproudem, fontány, vodní děla, skákací můstky a mnoho dalšího. Ohromný zážitek pro velké i malé!

Dřevěný svět v blízko položené obci Fügen zase přináší návštěvníkům mnoho poznatků o světě a historii dřeva. Dřevo zde můžete poznat opravdu všemi smysly. Po stopách hornictví se můžete vydat do dolů v obci Spieljoch, kde vás průvodce seznámí s celou historií hornictví tohoto regionu.

Region nabízí také bohaté možnosti o ubytování - k dispozici jsou hotely, apartmány nebo celé chaty, které vám pobyt ve všech ohledech jistě zpříjemní. Vyberte si z nabídky a užijte si krásnou dovolenou v Tyrolsku.

Zillertal na Facebooku