Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Sportovní areál Zell-Gerlos, 2. část

Rakousko, místo Zell am Ziller s bobovkou

Prožijte nezapomenutelnou dovolenou, Zell am Ziller a Gerlos vám nabízejí spoustu možnosti sportovního vyžití – sáňkování, bruslení, jízdu na koni, paragliding nebo zimní turistiku – žádné přání nezůstane nesplněno.
Zell am Ziller (580 m.n.m.) – prázdninové idylické místo, které je vlastně vstupem do lyžařského areálu v Zillertalu plného zážitků. Gerlos (1300 m.n.m.) - leží přímo v srdci sportovního areálu v Zillertalu.

Hot-Zone snowpark v Gerlosu a bobová dráha Arena Coaster v Zell am Ziller vám zaručí extra porci zábavy a legrace. Ke sportovnímu areálu v Zillertalu patří dva snowparky a dvě U-rampy. Dalším lákadlem je 7 km nejdelší sáňkařská dráha (osvětlená) v Zillertalu, na Hainzenbergu.

Každý návštěvník si může vybrat ubytování od rodinných penzionů až po luxusní hotely, které mají celkem k dispozici přes 9500 lůžek a každému hostu nabídnou ty nejlepší služby.

Moderní sportovní areál v Zillertalu, na vás bude působit jako překrásný ráj se sjezdovkami, umocněný krásnou přírodou. Garantujeme, že vám tento lyžařský areál nezevšední.

Zillertal na Facebooku