Jste zde

Domů » Zillertal 3000 - Tux

Snowboardový Chill and Destroy

Rakousko - okolní krajina Hintertuxu

2. dubna 2011 se na ledovci v rakouském středisku Hintertux konalo velkolepé finále letošní snowboardové tour Chill and Destroy. Patrony tohoto turné s 11 závodními místy byly Zimtstern a Planet Sport, akci také podpořily firmy Smith Optics, TSG a Smartwool.

Kromě soutěží v perfektně upraveném "Betterparku" byl připraven i úžasný doprovodný program, například barbecue nebo Chill Out Area u restaurace Tuxer Fernerhaus. Po závodu následovalo předávání cen u horské chaty Sommerbergalm.

Vítězové obdrželi věcné ceny a peněžní odměnu v hodnotě 10 000 US $. Rozhovor s nimi bude otištěn v časopise Chill and Destroy Tour Magazin a navíc dostanou pečetní prsten Ring of Glory a dárky od sponzorů.

Soutěžilo se v kategoriích Snowboard Men (muži od 16 let), Snowboard Kids (chlapci do 15 let) a Snowboard Girls (věkově neomezeno).
Kvalifikace na závod probíhaly v rámci Swatch TTR World Snowboard Tour 2010/11. Do soutěže se dostali jen ti nejlepší z žebříčku TTR Worldtour s nejlepším ohodnocením Chill and Destroy.

Finále v Hintertuxu bylo zároveň mezinárodním mistrovstvím ve slopestylu. Kromě závodníků, kteří prošli kvalifikací, se mohli soutěže zúčastnit také ti, kteří dostali divokou kartu.
K "přísadám" povedeného finále patřila také dobrá nálada, příjemná atmosféra a nové styly snowboardingu. O to vše se postaral Betterpark Hintertux se speciálními startovacími balíčky a příjemně naladěný tým.

Hintertux - logo snowboardové tour Chill and Destroy

Zillertal na Facebooku