Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Ried im Zillertal a aktivity

Ried im Zillertal

Uprostřed krásného údolí Zillertal leží obec Ried, ideální výchozí bod pro podnikání různých výletů. Hostům je zde pro dokonalý odpočinek k dispozici velké množství možností k ubytování, od příjemných hotelů, přes apartmány až po útulné penziony.

Místní kouzelnou krajinu si můžete vychutnat při procházkách, nordic walkingu nebo při jízdě na horském kole. Je zde bezpočet výborně značených turistických cest a více jak 300 km značených cyklistických tras, které se vinou celým údolím Zillertal. O příjemné osvěžení se v horkých letních měsících postarají jezera a koupaliště.

Pro vyznavače lyžování a jízdy na snowboardu jsou pojmem té nejvyšší kategorie názvy lyžařských středisek Hochfügen-Hochzillertal a Spieljoch. Na zimní sportovce zde čekají perfektně upravené sjezdové tratě všech stupňů obtížnosti.

Bohatý program je zde nabízen i mimo sjezdovky – bruslení, sáňkařské dráhy nebo zimní turistika. Pro běžkaře je zde také připraveno mnoho tratí, které se mohou různě kombinovat. A po tolika sportovních aktivitách můžete navštívit zážitkové termální lázně.

Zillertal na Facebooku