Jste zde

Domů » Zillertal 3000 - Tux

The Polish Pow(d)er Week 30.4.-7.5.2011

Rakousko - ledovec Hintertux
Autor: sky#walker

Bílým sněhem pokryté svahy na ledovci Hintertux slibují také na začátku května ty nejlepší sněhové podmínky na lyžařských sjezdovkách. A to všechnu za svitu jarního sluníčka, které nabízí skvělou příležitost pro milovníky opalování.

Při tomto "Polském týdnu" si návštěvnici mohou zdarma vyzkoušet lyžařské testy značek Head, Rossignol, Dynastar, Kneissl, K2, Blizzard, Fischer, Elan a Völkl a otestovat tak nejnovější materiály pro nadcházející zimní sezónu 2011/2012. Polští instruktoři z lyžařské školy "Mixtura" naučí nebo zdokonalí lyžařský styl všech účastníků.

Pro ty nejmenší lyžaře má Zillertalinfo.pl připravenou na Hintertuxu vlastní dětskou školku u horské chaty Tuxer Ferner Haus. Ale ani večerem zábava nekončí a vy si můžete poslechnout polské hudební skupiny jako Malgorzata Ostrowska, Golden Life a nebo Cree.

Kromě toho na vás čeká velký uvítací "táborák", tenisový turnaj, zábavné párty, lyžařské soutěže o cenné výhry nebo také návštěva vodního parku Erlebnistherme ve Fügenu. Jako novinka bude kurs nordic walkingu se sportovními instruktory.

Zillertal na Facebooku