Jste zde

Domů » Ubytování

Penzion Hamberg, Hart

Rakouský penzion Hamberg v zimě

Penzion Hamberg leží v nádherně klidném prostředí, v nadmořské výšce 660 metrů, na slunné straně údolí Zillertal. Do centru městečka Fügen je to asi 3 km. Město Innsbruck leží 48 km daleko a Mayrhofen cca 24 km.

Rodinně vedený penzion má 21 pokojů a nabízí příjemnou přijímací halu s recepcí, útulnou tyrolskou místnost, velkou jídelnu, à-la-carte restauraci, sluneční terasu a výtah. Parkoviště před hotelem je zdarma.
V ceně ubytování je denní používání wellness prostoru v době 17.00-21.00 h. se saunou a whirlpoolem. Za poplatek je solárium.

Příjemně vybavené pokoje (16-20 m2) mají satelitní TV, vanu nebo sprchu a WC, balkón.
Rodinný pokoj je o něco větší a má stejné vybavení. Skládá se z ložnice a nabízí možnost 1 palandy.

Stravování: Rozšířená polopenze - welcome drink, snídaně formou bufetu s bio koutkem, odpolední svačina s kávou a koláčem pro dospělé a zmrzlinou pro děti mezi 16.00 - 17.00 h., večeře výběr z menu o 3 chodech se salátovým bufetem, 1x týdně se koná grilovací večer. V ceně jsou neomezeně nápoje mezi 18.00 - 19.30 h., jako točené pivo, víno, nealko nápoje (cola, citrónová a pomerančová limonáda, voda), džusy a také celodenní dětský džusový bar mezi 10.00 - 20.00 h.

(údaje jsou z roku 2010)

Penzion Hamberg - možnost ubytování

Komentáře

Penzion za příznivou cenu s příjemnou obsluhou a dobrým jídlem. Bohužel při plně obsazeném hotelu nestačí parkoviště pro všechny hosty. Rustikálně zařízené pokoje jsou s televizí a společným balkonem. K Fügenu je to 5 minut jízdy autem, jsou zde nákupní a zábavní možnosti. Pokud si koupíte Zillertalcard, nemusíte už jezdit autem, ale máte bezplatnou přepravu autobusem.

Zillertal na Facebooku