Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Novinky v Zillertal Areně

Část Zillertal Areny
Autor: bookhouse boy

Zillertal Arena nabízí pro nadcházející zimní sezónu 2011/2012 mnoho novinek:
Přestavba dolní stanice lanovky Rosenalmbahn – nyní nabízí ještě větší komfort a servis. Vnitřní pokladny, integrovaný skibus-terminál, přístup přes eskalátory, obchod se sportovními potřebami, půjčovna a úschovna lyží, bistro/restaurace.

Königsleiten jako "pomeranč" s novou lanovkou - moderní 8-sedačková gondola s vyhřívanými sedadly nahrazuje předchozí 4-sedačkovou lanovku Königsleiten 2000 a zajišťuje ještě větší pohodlí. Váš pohled jistě upoutají oranžová okna na kabinkách, přes která se budete dívat jak se slunečními brýlemi.

Zasněžování Gerlosplatte a Kreuzwiese
Rozšíření zasněžovacích zařízení pro zimní sezónu 2011/2012 na Gerlosplatte a Kreuzwiese v oblasti Zeller jen potvrzuje, že skiareál Zillertal Arena garantuje velkou jistotu sněhu.

Akční park Kreuzwiese
Kromě stávající tratě BMW xDrive Cup SkiMovie se v Kreuzwiese dále rozšířila nabídka pro akční fanoušky: takzvaný "Snakerun" nabízí s mnoha strmými zatáčkami, vlnami a skoky ještě více adrenalinu. A kdo si chce užít skvělý pocit "přistání jako na oblacích", ten se vydá na první BagJump v Zillertalu. Kdo si chce vychutnat pocit závodních lyžařů, může si nechat změřit čas na nové trati BMW xDrive Speed Check.

Permanentní lyžařská/boardercrossová trať v Königsleitenu
Příznivci tohoto nového trendového sportu mají důvod se těšit: 2 - 4 jezdci mohou zároveň soutěžit na velkolepé trase se skoky, klopenými zatáčkami a vlnami proti sobě. Jako "perlička" se nabízí možnost si stáhnout video vaší jízdy přes BMW xDrive Cup SkiMovie.

Výškové běžkařské stopy a zimní turistické cesty
Nová vysokohorská stopa u horní stanice Königsleitenu se nachází v nadmořské výšce 2315 metrů a má délku 2,5 km. Vedle ní leží nádherná zimní turistická stezka, kde si můžete v klidu užívat nádherné panorama.

Good Morning lyžování
Od 15. března do 15. dubna 2012 budou některé lanovky otevřeny každý čtvrtek a neděli již od 6.55 hodin. Lyžaři a snowboardisté se pak budou moci posilnit při vydatné snídani v jedné z mnoha horských chat.

Část Zillertal Areny
Autor: bookhouse boy

Zillertal na Facebooku