Jste zde

Domů » Zillertal 3000 - Tux

Letní dovolená v Ginzlingu

Letní dovolená v Ginzlingu

Idylická vesnice Ginzling leží v nadmořské výšce 999 metrů v Zemmgrundu, v jednom z mnoha malých postranních údolí Zillertalu. S horskými kulisami přírodního parku Zillertalské Alpy v pozadí můžete strávit v každé roční době nádhernou dovolenou v blízkosti nádherné přírody. Ať už si chcete v klidu odpočinout a o samotě především relaxovat anebo být sportovně aktivní, v Ginzlingu je možné všechno. Samotná obec má jedinečné kouzlo a místní hotely, apartmány a horské chaty jsou útulně zařízené.

Ginzling je ideálním výchozím bodem pro objevování okolní přírody. Je zde mnoho krásných tras pro pěší turisty i horolezce,a horská scenérie přírodního parku Zillertalerských Alp znova a znova okouzluje i ty nejzkušenější turisty. K tomu, abyste přešli celý přírodní park, budete potřebovat určitě celý týden. Ale pro turisty je zde k dispozici také mnoho kratších túr rozličných stupňů obtížnosti, takže každý si zde najde to pravé.

Flóra a fauna parku je unikátní a při troše štěstí můžete vidět na okraji cest protěž alpskou nebo hořec a možná zahlédnete vysoko v oblacích kroužit orla.
Dokonce i příznivci horských kol tu najdou mnoho atraktivních tras a horolezci jistě budou nadšeni ze skalních stěn. Například můžete vyšplhat na 60 metrů vysokou skálu v horolezeckém parku "Ewige Jagdgründe", všechny trasy jsou dobře zabezpečeny a mají stupeň obtížnosti od 4 do 10.

Kromě pěší turistiky, horolezectví a jízdy na horském kole je zde mnoho dalších aktivit, které můžete vyzkoušet. Jako například rybolov, kanoistiku nebo lukostřelbu a pro ty nejmenší je v táboře Kraxel Maxel Camp připraven pestrým program.
V nedalekém středisku Mayrhofen se nachází vodní park, který může být zajímavým tipem na výlet pro celou rodinu.

Letní dovolená v Ginzlingu

Zillertal na Facebooku