Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Krimml v zimě

Rakousko - zimní krajina Krimmlu

Užijte si mimořádnou atmosféru v zimním pohádkovém světě v Krimmlu při mnoha aktivitách. Například při vynikající túře na běžkách na trase Pinzga, která je dlouhá 200 km. Nebo na fantastické panoramatické trase v Hochkrimmlu (délka 12 km), která vám nabídne nádherný výhled na Zillertalerské Alpy a Vysoké Taury.

Abyste si mohli vaše běžkařské túry jednoduše naplánovat, obdržíte v turistické informační kanceláři speciální kartu. Na ní je vyobrazena celá síť běžkařských tras s označením příslušného stupně obtížnosti.

Další možností jsou romantické jízdy na saních, nádherné procházky po lese podél říčky Krimmler Ache nebo podél panoramatické cesty v Hochkrimmlu, v nadmořské výšce více než 1600 m. Nádech divoké romantiky bude mít procházka v údolí Wildgerlostal podél přehradního jezera Durlassboden.

Můžete se také vydat na romantickou procházku s loučemi k největším vodopádům v Evropě a zažijete tak přírodní zázrak v záři světel. Můžete se těšit na vystoupení skupiny foukačů skla nebo na místní lidový tanec. Poté se budete moci posilnit v místním hostinci něčím "ostřejším".

Krimml - zamrzlý vodopád

Zillertal na Facebooku