Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Kaltenbach

Údolí Zillertal - Kaltenbach

Kaltenbach leží spolu s dalšími městy Ried a Stumm v centru údolí Zillertal. Kaltenbach je z nich největší a nejznámější. A to také díky silničnímu obchvatu, díky kterému tudy není žádná tranzitní doprava.

Všechna tři města mají moderní turistickou infrastrukturu, např. krytý bazén a další možnosti k využití volného času. Je tu mnoho restaurací s výbornými specialitami a nabídky k ubytování.

Se speciálním skipasem Zillertaler Superskipass máte možnost využít na 660 kilometrů sjezdovek včetně ledovce Hintertux, které jsou mezi sebou perfektně propojeny bezplatným skibusem.

Z Kaltenbachu můžete vstoupit přímo do lyžařského areálu Hochzillertal-Hochfügen, který je experty skiresort.de označován jako nejlepší areál na světě. Díky propojení mezi Hochfügenem a Hochzillertalem je vám k dispozici 166 km různých sjezdovek. Dobré sněhové podmínky garantují lyžování až do dubna.

Vysokohorské údolí je ideální pro ty lyžaře, kteří hledají různě náročné sjezdovky. Nové lanovky vás vyvezou až do výšky 2500 m.n.m., všude najdete nádherné terény. Zvláštností je noční lyžování s umělým osvětlením, které se koná 2x týdně.

Zillertal na Facebooku