Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Zirbenhof, Hochfügen

Zillertalský hotel Zirbenhof

Rodinně vedený 3-hvězdičkový hotel Zirbenhof se nachází v Hochfügenu, cca 12 km od centra města Fügen im Zillertal. Leží uprostřed lyžařského areálu, při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd od hotelu na lyžích. Nejbližší lyžařský vlek je vzdálený 300 m. Možnosti après-ski se nacházejí v bezprostřední blízkosti hotelu.

K hotelovému zařízení patří 28 pokojů, recepce se sejfem, snídaňová místnost, nekuřácká jizba, společenská místnost s kabelovou TV, wellness se saunou, parní lázeň, tepidárium, infračervená kabina a solárium (za poplatek), sluneční terasa, lyžařská místnost se sušičkou bot. Bezplatné parkování a garáže jsou k dispozici.

Všechny pokoje jsou útulně vybavené a mají sprchu s WC, satelitní TV, telefon, rádio, fén a některé mají balkón. Možné jsou až 2 přistýlky.

Stravování: Polopenze - uvítací nápoj, bohatý snídaňový bufet s bio koutkem a večeře výběrem z menu o 3 chodech se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Zillertalský hotel Zirbenhof - ubytování
Zillertalský hotel Zirbenhof - restaurace
Zillertalský hotel Zirbenhof - sauna

Místo

Hotel Zirbenhof 47° 16' 1.3476" N, 11° 46' 34.1004" E

Komentáře

Byli jsme s hotelem i lyžařským areálem úplně spokojeni. Jídlo bylo vždy výtečné a personál milý. Sjezdovky jsou od hotelu vzdálené jen několik kroků.
Location

Zillertal na Facebooku