Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Zenzerwirt, Hippach

Rakouský hotel Zenzerwirt

Hotel Zenzerwirt leží přímo v centru městečka Hippach, uprostřed idylického horského světa Zillertalu. Zastávka skibusu leží asi 50 m od domu, nejbližší běžkařské tratě jsou vzdálené 100 m a lanovka Horbergbahn asi 2 km.

Rodinně vedený hotel má přijímací halu, sluneční terasu, restauraci s nekuřáckou zónou a krbovým barem, internet (za poplatek), výtah a parkoviště v ceně.

V ceně ubytování je dětská herna, fitness s cardiopřístroji, stolní tenis a wellness centrum o rozloze 500 m2, kde najdete krytý bazén, infračervenou kabinu, finskou saunu, bio saunu, aromatickou parní lázeň, bylinkovou saunu, zážitkové sprchy, meditační místnost s vodními postelemi, odpočinkovou zimní zahradu, relaxační část s vyhřívanými lehátky. Za poplatek je solárium a masáže.

K dispozici je 57 pokojů, které jsou vybavené satelitní TV, rádiem, telefonem, sejfem, sprchou s WC, fénem, kosmetickým zrcadlem a balkónem. Župany jsou k zapůjčení zdarma na recepci. Dětská postýlka je zdarma (nutno předem objednat).

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s čajovým barem a s produkty z domácího hospodářství, večeře formou výběru z menu o 4 chodech (také vegetariánské pokrmy a dětská jídla) se salátovým bufetem, předkrmový a dezertový bufet a sýrová mísa. 1x týdně fondue se koná fondue večer.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Zenzerwirt - možnost ubytování
Rakouský hotel Zenzerwirt s jídelnou
Rakouský hotel Zenzerwirt s bazénem

Zillertal na Facebooku