Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Schwendbergerhof, Hippach

Rakouský hotel Schwendbergerhof v zimě

4-hvězdičkový panoramatický hotel Schwendbergerhof se nachází nad městečkem Hippach a nabízí nádherný výhled na údolí Zillertal. Centrum je vzdálené asi 1,2 km, lyžařský areál 4 km. Zastávka skibusu je přímo před domem.

K hotelovému zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtah, panoramatická restaurace, bar a kavárna, selská jizba, útulný kout s krbem, dětská herna, lyžárna se sušičkou bot a bezplatné parkoviště.
V ceně ubytování je fitness a wellness zařízení s finskou saunou, infračervenou kabinou, odpočinkovou místností. Za poplatek jsou masáže.

Útulně vybavené pokoje mají vanu nebo sprchu a WC, telefon, satelitní TV, rádio, fén, sejf, gauč a kosmetické zrcadlo, některé jsou s balkónem.

Stravování: Polopenze plus - bohatý snídaňový bufet, lyžařská svačinka s obloženými chleby a ovocem, večeře formou bufetu s polévkami, saláty, masem, rybami a vegetariánskými pokrmy. V době "Happy-Hour" od 16 do 17 hod. dostanete pivo, víno, nealko nápoje a teplé nápoje na baru za poloviční cenu. 1x týdně se koná fondue-večer a schwendbergerhoferský řízkový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Schwendbergerhof - možnost ubytování
Hotel Schwendbergerhof se společenskou místností
Hotel Schwendbergerhof s jídelnou

Zillertal na Facebooku