Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Platzlhof, Ried im Zillertal

Rakouský hotel Platzlhof v zimě

Komfortní 4-hvězdičkový hotel Platzlhof se nachází v místní části Ried, asi 400 m od centra. Nejbližší lanovka je vzdálená asi 1,5 km, zastávka skibusu je přímo před domem.
Dobře udržované prázdninový dům má k ubytování 55 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce s krbem, výtah, snídaňová a bufetová místnost, domácí bar, zimní zahrada, hospůdka, terasa, lyžárna s vysoušečem bot, bezplatné připojení k internetu W-Lan v lobby, parkoviště.

K dispozici je hezké wellness centrum, které nabízí finskou saunu, infračervenou kabinu, parní a solnou lázeň, kamennou jeskyně, solárium, relaxační místnost a velký whirlpool. Pro hosty ubytované v pokojích je wellness zdarma, při ubytování ve studiích je v ceně sauna 1 x týdně.
Za poplatek jsou masáže, procházky s pochodněmi, taneční a tyrolské folklórní večery.

Útulné pokoje a studia jsou vybaveny sprchou a WC, satelitní TV, rádiem, telefonem, trezorem, vysoušečem vlasů a balkónem.
Studia se nacházejí v nově vybudovaném apartmánovém domě (také s lyžárnou a vysoušečem lyžařských bot), asi 300 metrů od hotelu. Jsou navíc vybaveny kuchyňským koutem s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou, kávovarem a myčkou.

Stravování: Polopenze - zahrnuje snídaně formou bufetu s velkým výběrem domácího pečiva, odpolední občerstvení (pondělí až pátek), večeře o 4 chodech s výběrem z menu a se salátovým bufetem. Hotel pravidelně pořádá tématické večeře. Možnost objednání vegetariánských pokrmů.
Studia mají v ceně snídani, polopenzi je možné doplatit na místě.

(údaje jsou z roku 2011)

Místo

Hotel Platzlhof 47° 17' 57.5052" N, 11° 51' 48.0348" E
Location

Zillertal na Facebooku