Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pachmair, Uderns

Rakouský hotel Pachmair v zimě

Komfortní 4-hvězdičkový hotel Pachmair se nachází v centru městečka Uderns, v nadmořské výšce 549 m. Nejbližší nákupní možnosti jsou asi 100 metrů daleko.

Skibus staví přímo před domem a zaveze vás (zdarma) k přibližně 2 km vzdálené dolní stanici lanovky Spieljoch Bergbahn. Dolní stanice lanovky Hochzillertal Kaltenbach je asi 3,5 km daleko, ledovec Hintertux 30 km. Nejbližší běžkařská trasa vede pouhých 100 metrů od domu.

Dobře udržovaný hotel nabízí k ubytování 76 pokojů ve 3 budovách, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, internetové připojení WLAN (zdarma), á-la-carte restaurace, jídelna, tyrolská hospůdka, salónek s krbem, aprés-ski bar, lounge, společenská místnost s barem, vyhřívaná lyžárna.

Wellness centrum nabízí (pro ubytované hosty zdarma) vyhřívaný venkovní bazén s panoramatickým výhledem, whirlpool, římskou parní lázeň, finskou saunu, infračervenou saunu a solárium. Hotel také pořádá zábavní program jako např. tanec, animace, bingo večer, živé kapely nebo sáňkování (částečně za poplatek).

Prostorné a komfortně zařízené pokoje (cca 20-23 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, satelitní televizí, telefonem, rádiem, trezorem, internetovým připojením (za poplatek), některé jsou s balkónem.

Rodinné pokoje (cca 26-30 m2) jsou určené pro maximálně 2 dospělé osoby a 2 děti do 14 let nebo pro 3 dospělé osoby.

Stravování: Polopenze plus - snídaně formou bufetu se sektbarem a zdravým koutkem, odpolední après-ski občerstvení s koláči, snacky, kávou, čajem a ovocnými nápoji, večer 4-chodové menu s polévkovým nebo předkrmovým, dezertovým a salátovým bufetem. Nápoje (pivo, víno a nealkoholické nápoje) k večeři jsou v ceně.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Pachmair s restaurací
Rakouský hotel Pachmair s wellness
Rakouský hotel Pachmair - ubytování

Místo

Hotel Pachmair, Uderns 47° 19' 24.0276" N, 11° 51' 53.7912" E
Location

Zillertal na Facebooku