Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Neue Post, Hippach

Rakouský hotel Neue Post

Prázdninový hotel Neue Post se nachází v centru města Hippach, přesto ale na klidném místě, obklopen loukami a čistým horským vzduchem. Dolní stanice lanovky Horbergbahn je vzdálená cca 2 km, lyžařská škola 50 m a nejbližší běžkařská stopa 300 metrů. Zastávka skibusu je přímo u domu.

Hotel s útulnou a stylovou atmosférou nabízí 54 pokojů, halu s krbem, společenskou místnost, hernu pro děti, sluneční terasu, jídelnu v tradičním tyrolském stylu, à-la-carte restauraci, výtah, W-LAN v hotelové hale (za poplatek), lyžárnu. Parkoviště je k dispozici u domu.

V ceně ubytování je fitness s kardio přístroji, krytý bazén (ca. 100 m2) s protiproudem, vřídlo, masážní lehátka, vodopád, vodní masáže, panoramatická odpočinková místnost, finská sauna, sauna s ice-crash pramenem, bio sauna, solná jeskyně, bylinková parní lázeň, horký whirlpool.
Za poplatek je wellness "Body Love": kosmetický shop, kosmetické studio, solárium, masáže, hammam, různé kosmetické procedury.

Světlé a příjemné pokoje (20 - 24 m2) jsou vybavené satelitní TV, rádiem, telefonem, sejfem, župany, fénem, vanou nebo sprchou a WC, balkónem. Dětská postýlka je v ceně po předchozí rezervaci.
K dispozici jsou také junior suity, kter mají stejné vybavení, ale jsou prostornější (35 m2).

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s müsli koutkem, večeře výběr z menu o 4 chodech, salátový a ovocný a sýrový bufet. 1x týdně dezertový bufet, slavnostní večeře, zahradní gril párty nebo fondue večer.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Neue Post - ubytování
Rakouský hotel Neue Post - wellness
Rakouský hotel Neue Post s bazénem
Hotel Neue Post - masáž
Rakouský hotel Neue Post v létě

Místo

Hotel Neue Post 47° 12' 11.2284" N, 11° 51' 52.7472" E

Komentáře

V hotelu jsme byli velice spokojeni. Pokoje pěkné a jídlo výborné. Bohužel se v prostorách wellness muselo pohybovat pouze bez oblečení,a to nebylo pro nás. Bazén s pohodlnými lehátky se nám moc líbil a masáže doporučujeme. Personál byl velmi milý a ochotný. Poloha báječná, ve městě a zároveň u sjezdovky.
Location

Zillertal na Facebooku