Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kirchbichlhof, Hippach

Rakouský hotel Kirchbichlhof v zimě

Útulný 3-hvězdičkový hotel Kirchbichlhof je tradiční tyrolský hotel s dřevěným zařízením. Leží v centru Hippachu, na vyvýšeném slunném místě s nádherným výhledem na údolí Zillertal. Skibus staví přímo u domu a doveze vás ke 2 km vzdálenému lyžařskému vleku.

Kirchbichlhof se skládá ze dvou oddělených budov, vedlejší budova je vzdálená cca 50 metrů. Příjemný rodinný hotel vyzařuje srdečnou atmosféru a má recepci, bar, společenskou místnost, přijímací halu s krbem, dětskou hernu, velkou jídelnu, lyžařskou místnost se sušičkou bot. Venku je dostatek parkovacích míst a také garáže.

Komfortní pokoje v hlavní i vedlejší budově mají vanu nebo sprchu a WC, satelitní TV, rádio, fén a některé jsou s balkónem.

Stravování: Polopenze - welcome drink, bohatý snídaňový bufet s bio koutkem a večeře formou bufetu s 2 druhy polévky, hlavním jídlem, přílohami, salátem nebo zeleninou a dezerty. Všechna jídla se podávají v hlavní budově.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Kirchbichlhof - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme velice spokojeni a rádi se sem zase někdy vrátíme. Rodinná atmosféra je tu velmi příjemná. Nebylo tu nic, co by nám vadilo. Byl to přesně hotel pro nás, velmi rodinný a útulný. Pokoje jsou velmi příjemně zařízené. Personál byl ochotný a příjemný, vždy dobře naladěný. Pro každého tu bylo něco, pro naši dceru trampolína, králíci, bazének, pro nás hotelový bar nebo v obci taneční zábavy nebo prostě jen náš pokoj s obrovskou televizí. Ať bylo jakékoliv jídlo, vždy bylo výborné a chutné.

Zillertal na Facebooku