Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Jägerhof, Gerlos

Rakouský hotel Jägerhof v zimě

Hotel Jägerhof se nachází v centru Gerlosu, v nadmořské výšce 1250 metrů. Při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd na lyžích již od hotelu. Nejbližší lyžařský vlek Isskogel je vzdálen asi 900 m, nejbližší běžkařská stopa 800 m. Zastávka skibusu se nachází před domem.

Hotel byl v roce 2010 kompletně přestavěn, k jeho zařízení patří 35 pokojů, recepce, přijímací hala, společenská místnost, internetový kout a WLAN (za poplatek), jídelna, à-la-carte restaurace, bar, vinný sklípek, výtah, vyhřívaná lyžárna a terasa. Parkoviště a garáže jsou bez poplatku.

V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete finskou saunu, biosaunu, bylinkovou saunu, parní lázeň, infračervenou kabinu, zážitkové sprchy, bazének na nohy, odpočinkovou a meditační místnost s vodními postelemi. Za poplatek je solárium.

K vybavení pokojů patří sprcha nebo vana, samostatné WC, telefon, kabelová TV, rádio, internetové připojení (za poplatek), minibar, sejf, fén, balkon.
K dispozici jsou také rodinné pokoje.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, odpolední svačina, večeře výběr z menu o 4 chodech částečně v bufetové formě, denně salátový bufet. Hotel je známý svou výbornou kuchyní.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Jägerhof - pokoj

Zillertal na Facebooku