Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hoppet, Hart

Rakouský hotel Hoppet v zimě

Hotel Hoppet leží na klidném, vyvýšeném místě s výhledem na údolí Zillertal. Nachází se v nadmořské výšce 660 m. Skiareál Spieljoch je vzdálen od hotelu asi 3 km, Hochzillertal 8 km a Hochfügen 17 km. Zastávka skibusu je naproti hotelu.

Hotel se skládá ze 2 budov, které jsou spolu propojeny podzemní chodbou. Havní budova byla v roce 2006 renovována a zmodernizována. Hoppet nabízí 68 pokojů, recepci, přijímací halu, 2 útulné společenské místnosti, bar, 2 jídelny pro snídaně a večeře, hospůdku, výtah a lyžařskou místnost. Parkoviště je bez poplatku.

V ceně ubytování je wellness, kde najdete krytý bazén, saunu, vital-saunu, vyhřívaná lehátka, aromatickou koupel, zážitkovou sprchu, parní lázeň a odpočinkovou místnost. Za poplatek je solárium, hydrojet-masáže, šipky, stolní fotbal a internetový terminál.
Pro děti je k dispozici velká herna.

Renovované pokoje nabízejí kombinaci tyrolského a moderního stylu. Jsou vybaveny telefonem, rádiem, kabelovou TV, sejfem, fénem, sprchou nebo vanou a WC, balkónem.
Rodinný pokoj má obývací pokoj a ložnici oddělené skleněnými zasouvacími dveřmi, jinak je stejně vybavený.

Stravování: All inclusive - bohatý snídaňový bufet s možností svačiny na sjezdovku, après-ski svačina, večeře o 4 chodech formou bufetu. Denně od 10 do 22 hod. nápoje jako točené pivo, víno, nealkoholické nápoje, káva, čaj.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Hoppet s bazénem
Rakouský hotel Hoppet - možnost ubytování

Zillertal na Facebooku