Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Dörflwirt, Hainzenberg

Rakouský hotel Dörflwirt v zimě

Rodinný hotel Dörflwirt leží v Hainzenbergu, nad obcí Zell am Ziller, na slunné planině přímo vedle lanovky Gerlossteinseilbahn. Centrum Zell am Zilleru s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené 5 km. Zastávka skibusu je v bezprostřední blízkosti hotelu.

Hotel Dörflwirt má 29 pokojů, dále nabízí recepci a útulnou hotelovou halu s krbem, výtah a bezplatné parkoviště. V restauraci a v jídelně je nádherný panoramatický výhled na Zillertal a jsou zde servírovány lahůdky místní i mezinárodní kuchyně. Najdete zde také salaš, mysliveckou jizbu a sluneční terasu. Pro hosty je k dispozici wellness s krytým bazénem, whirlpool, sauna, parní sauna a fitness.

Komfortní a prostorné pokoje mají telefon, rádio, satelitní TV, minibar (za poplatek), sejf, vanu nebo sprchu a WC, fén, zrcadlo a balkon.

Stravování: All inclusive - snídaně formou bufetu, lyžařský balíček na svah, odpolední káva a koláč, večeře formou menu o 4 chodech, 1 x týdně se pořádá grilovací večer. V čase 10:00 - 22:00 hod. jsou v ceně nápoje jako točené pivo, víno, džusy a jiné nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Dörflwirt - možnost ubytování

Zillertal na Facebooku