Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Crystal, Fügen

Pohled na rakouský hotel Crystal v zimě, Fügen

Hotel Crystal se nachází na klidném a slunném místě, cca 400 m od centra Fügenu a jen 300 m od lanovky Spieljochbahn. Při dostatku sněhu je možný sjezd na lyžích přímo od domu. Za hotelem se nachází cvičná louka s vlekem pro děti a lyžařská škola pro děti a začátečníky. Zastávka skibusu je vedle hotelu.

Crystal je komfortní a velmi krásný dům. Má 88 pokojů a nabízí příjemnou přijímací halu s recepcí, útulnou jídelnu, domácí vinný sklípek, bar a místnost s kachlovými kamny, televizní místnost, sluneční terasu, lyžárnu.
Pro děti je k dispozici krytý bazén s brouzdalištěm, herna.
V ceně ubytování je fitness a 2x týdně v hotelu hraje živá hudba,

Útulně zařízené pokoje (21 m2) s výhledem na hory mají rádio, sejf, telefon, kabelovou TV, sprchu/WC, fén a balkón.
Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou stejně zařízené, ale o něco větší (25 m2) a mají ložnici s rozkládacím lůžkem (možnost spaní pro 3. a 4. osobu).

Stravování: Polopenze - uvítací drink, bohatý snídaňový bufet 07.30 - 10.00 h., večeře výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem 18.30 - 20.30 h., 1x týdně tyrolský Schmankerl bufet, 1x týdně italský bufet, 1x týdně dezertový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Crystal - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme velmi spokojeni, i když cena za ubytování byla vysoká. Čistota v hotelu byla super, personál byl velmi milý a ochotný.

Zillertal na Facebooku