Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bräu, Zell am Ziller

Zillertalský hotel Bräu v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Bräu je umístěn přímo v centru městečka Zell am Ziller. V bezprostřední blízkosti se nacházejí četné kavárny a nákupní možnosti.

K nejbližším lanovkám skiareálu Zillertal Arena je to asi 1.500 metrů, zastávka skibusu je přímo u hotelu. Při dobrých sněhových podmínkách vedou běžkařské stopy 100 m od hotelu.

Zařízení

Tradiční hotel s 500 let starou kulturou a s tradiční zillertalskou pohostinností nabízí k ubytování 46 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, restaurace s vlastním pivovarem, bar, kavárna, společenská místnost s TV a sluneční terasou.

Pro lyžaře je k dispozici lyžárna se sušákem na boty. Parkování je v závislosti na dostupnosti u hotelu zdarma. Garáže jsou za poplatek cca 5 € / den.

Wellness

Pro hotelové hosty je zdarma návštěva hotelového wellness centra (cca 250 m²) s finskou saunou, bylinnou parní lázní, infračervenou kabinou, whirlpoolem a relaxační místností. Za poplatek je solárium a masáže.

Ubytování

Komfortně a moderně zařízené pokoje (cca 20 - 25 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, TV se satelitním příjmem, rádiem, trezorem, telefonem. Některé pokoje mají balkón.

Rodinné pokoje mají podobné vybavení, ale navíc posezení, a skládají se z ložnice s manželskou postelí a nabízejí možnost až 2 přistýlek.

Postýlky pro děti jsou k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování

Polopenze - welcome drink, snídaně formou bohatého bufetu (2x týdně se sektem), večeře o 5 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem, 1x týdně selský bufet a 1x týdně bufet s dezerty.

(údaje jsou z roku 2012)

Zillertalský hotel Bräu s restaurací
Zillertalský hotel Bräu s wellness
Zillertalský hotel Bräu - ubytování

Místo

Hotel Bräu, Zell am Ziller 47° 14' 0.06" N, 11° 52' 52.914" E
Location

Zillertal na Facebooku