Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpina, Gerlos

Pohled na rakouský hotel Alpina v zimě, Gerlos

Hotel Alpina leží asi 500 metrů od centra Gerlosu, v nadmořské výšce 1300 m.n.m. Nabízí vám tak nádherný výhled do údolí a je ideálním výchozím bodem pro túry a jízdu na horských kolech.

V luxusním hotelu najdete přijímací halu s krbem, výtah, bar a 4 různé místnůstky k posezení v tyrolském stylu. V útulné restauraci si pochutnáte na kulinářských specialitách a ochutnáte víno z vinného sklípku. Na sluneční terase patřící k restauraci si vychutnáte nádherný výhled na zillertalský horský svět.
Hotel má také vlastní bezplatné parkoviště a podzemní garáž za poplatek 6 euro/den. 

Sportovní aktivity bez poplatku - vodní svět Alpenwasserwelt o rozloze 2.500 m2, kde najdete bazén, protiproud a vodní proud, whirlpool - jeskyně a masážní lehátka pro odpočinek. V ceně je také fitness s moderními kardio-přístroji a gymnastický sál. Za poplatek se nabízí paragliding, rafting, jízdy na horském kole, půjčovna loděk na jezeře Stausee (cca 3 km).

Wellness bez poplatku - vitální svět "Alpengarten" s 5 různými saunami, parní lázní, tyrolskou horkou místností a zážitkovými sprchami. Za poplatek je nabídka ve SPA-Relax v hotelu se zkrášlovacími službami, masážemi, koupelemi a solárium.

Pro děti je k dispozici dětský klub (od 4 let) s programem, stůl pro děti při obědech a večeřích, velká herna (60 m2).

Komfortní pokoje a suity jsou vybavené rádiem, satelitní TV, telefonem, sejfem a županem. Dětská postýlka je k dispozici zdarma.
Pokoj de Luxe pro 2-4 osoby (cca 33 m2) je se sprchou/WC a balkónem.
Suita de Luxe pro 2-4 osoby (cca 55 m2) je s vanou a sprchou, odděleným WC a balkónem nebo terasou.

Stravování: Plná penze - snídaňový bufet s biokoutkem, wellness-bufet od 14-17 h. s různými saláty, polévkami a pečivem. Večer je hlavní jídlo výběrem z menu s možností volby z regionální a mezinárodní kuchyně, salátový a zákuskový bufet. Denně od 12 do 21 hod. jsou v ceně nealko nápoje – voda, džusy, čaje.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Alpina - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme moc spokojeni a rádi se sem zase někdy vrátíme. Lyžařský areál je široký a nabízí i možnosti k túrám. Všem doporučujeme, bylo o nás super postaráno a o děti obzvlášť. Personál je milý a ochotný, i při zvláštních přáních.

Zillertal na Facebooku