Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Akce v lednu 2012

freestyl ve vzduchu

02.01. 2012 se v místní části Tux - Lanersbach, v Areně Hinteranger, koná senzační freestylová show Big Air Battle. V tomto jedinečném představení proti sobě ve vzduchu "bojují" všichni freestyloví blázni.
Vstup zdarma!

Odvážné skoky a dobrá nálada jsou hlavními faktory pro tuto akci, která se koná každé druhé pondělí od 21,00 hodin v aréně.
Vyvrcholením bude velké finále 10. března 2012, kdy budou potřebovat i ti nejlepší účastníci silné nervy, aby jen jeden z nich získal hlavní cenu 2 700 euro!

08.01. 2012 se v Gerlosu bude konat Arena Skishow. Světelné efekty, skvělá hudba a rozmanitost představení slibují nezapomenutelný zážitek. Organizátory jsou lyžařská škola Michi's, Tourismusverband Zell-Gerlos a Zillertal Arena. Začátek je ve 20.00 hodin a vstupné je zdarma.

Můžete se těšit na perfektní výkony lyžařských a snowboardových instruktorů při jízdě s pochodněmi, různé formace, lyžařskou nostalgii a akrobatické skoky na můstku. Závěr přehlídky bude ukončen impozantním ohňostrojem.

Nejbláznivější závod rohaček na světě Stroh Juchhee se bude konat 15. ledna 2012 na Wiesenalmu v lyžařském středisku Zell am Ziller. "Stroh Juchhee!" je také tajemný bojový pokřik, který používá více než 8000 nadšených fanoušků. Závodu se účastní vlastnoručně vyrobená vozidla na sáňkách, jejichž výroba někdy trvá i týdny.

Stateční "piloti" se setkají u střední stanice lanovky Rosenalmbahn skiareálu Zillertal Arena. Na rohačkách se pak vydají do údolí, kde je zabrzdí obrovské balíky slámy.
Tato zábavná akce je vždy doprovázena hudbou a slibuje tak skvělou náladu! Začátek je ve 12.00 hodin, vstup zdarma.
Cesta lanovkou tam i zpět je pro pěší od 10.00 hodin zdarma!

V termínu 20. - 22. ledna 2012 se bude v Hochfügenu konat BMW XDrive SAAC Camp. Při této akci budou účastníci proškoleni v bezpečném pohybu po horách. Hlavním tématem tvrdého výcviku budou laviny, vyhledávání obětí a hledání stop.

Za zkratkou SAAC se "schovává" Snow & Avalanche Awareness Camps. Účastníky bude čekat nádherná přírodní scenérie, freeridová jízda s Romanem Rohrmoserem, exkluzivní program, a také jízda ve vozech BMW.

Místo

Zell am Ziller, Rosenalmbahn 47° 14' 13.848" N, 11° 54' 0.0828" E
Location

Zillertal na Facebooku