Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Akce v březnu 2012

Shradical párty

Zillertal Arena pořádá 2. března 2012 na lyžařském svahu Haberl v Gerlosu akci Lets get Shradical!. Pod heslem "Party like it's 1990" (Párty jako v 90. letech) a s odpovídajícím oblečením se bude konat premiéra Shradical párty. Široké kalhoty, kombinézy v neonových barvách, high-tech "prkna" se vymění za staré lyže s vázáním, a cool freestyloví lyžaři jistě přijedou na lyžích z půdy po dědečkovi.

Na programu bude kromě Waterslide soutěže, ve které můžete vyhrát věcné ceny, také pokus o nový světový rekord na 99 metrů dlouhém World Record Railu. Ale především také párty, a to s jedním z nejžádanějších DJ v Rakousku: Wax Wreckaz. To všechno se vstupem zdarma, od 15.00 hodin až dlouho do noci.

V sobotu 4., 11. a 18. března bude na programu Arena SKISHOW v Gerlosu. Úžasné světelné show, skvělá hudba a spousta představení slibují působivý zážitek. Můžete se těšit na perfektní výkony lyžařských a snowboardových instruktorů při sjezdu s pochodněmi, při formacích s vlajkami, při nostalgickém lyžování a také při dalekých skocích.
Na konci show uvidíte vždy působivý ohňostroj!

Od 24. do 31. března 2012 se bude v Gerlosu konat velká párty s mnoha vystoupeními různých umělců, kapel a DJ's, pod názvem Gerlos Feestweek. Skvělou atmosféru s živou hudbou zaručí mimo jiné: Tony van Boxtel, Danny Terp, Henk Damen, Mike en Colin, Michiel Ruijter, Henk Wijngaard, DJ Jesse Niemeijer, Wesley Bronckhorst, DJ-XXL, Tom Haver, Mooi Wark, Chris de Roo, Carlo Xhofleer, DJ Arnoud, Paultje Poets, Rene Becker, De Dikdakkers, Alex, Total Eclipse, Bouke, Johnny Romein, Lawineboys, The Partyjocks, Starkoo, Tim Schalkx, Toon Wouters, Riverside Band, Feestband lijn 7, DJ Geert, DJ XXL, DJ Toon ...!

Místo

Haberl, Gerlos 47° 13' 45.6744" N, 12° 2' 33.7308" E
Location

Zillertal na Facebooku