Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Zimní dovolená ve Stummu

Zámek Stumm v zimě

Prázdninová destinace Stumm v údolí Zillertal má malebnou polohu a nabízí opravdový odpočinek. Mnoho aktivit, čistý horský vzduch a pohostinnost – tím vším se region vyznačuje. Každoročně sem přijíždí velké množství návštěvníků, tomu odpovídá i bohatá nabídka ubytování. Hodně hostů dává přednost ubytování v hotelu, někteří si raději vychutnají pobyt v apartmánu nebo v horské chalupě.

V údolí Zillertal si na své přijdou zejména všichni lyžaři a snowboardisté, v lyžařském areálu Hochzillertal. Slunečné svahy, čerstvý prašan a horské aprés-ski bary se postarají o zábavu i odpočinek. Běžkařské tratě provedou návštěvníky hluboce zasněženými lesy i sluneční krajinou. Zimní dovolená v zillertalském údolí nabízí opravdu pro každého něco.

Také mimo sjezdové tratě mohou mít návštěvníci mnoho zážitků. Výlety na sněžnicích zasněženou krajinou, romantické projížďky na saních tažených koňmi nebo noční procházky s pochodněmi se postarají o poznávání této nedotčené horské krajiny. Mnoho zábavy přinese také turnaj v curlingu nebo jízda na saních na sáňkařské dráze.

I samotná obec Stumm láká k procházkám, za návštěvu rozhodně stojí místní zámek Stumm a údajně nejhezčí náměstí v celém Tyrolsku.
Pokud již budete ze všeho unavení, navštivte lázně Erlebnistherme Zillertal v blízkém Fügenu, kde najdete bazány, saunu i wellness nabídku.

Místo

Stumm 47° 17' 29.8752" N, 11° 53' 13.2216" E
Location

Zillertal na Facebooku