Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Letní dovolená ve Schlitters

Rakouská obec Schlitters

Schlitters je turistická destinace v přední části údolí Zillertal, která je oblíbená nejen mezi milovníky hor a sportovci, ale také u rodin s dětmi. Je zde klidné prostředí, vyvážené klima s mnoha slunečnými dny a překrásná okolní krajina. V místě je bohatá nabídka ubytovacích zařízení – hotely, apartmány nebo celé horské chaty. Je to ideální místo pro strávení odpočinkové dovolené.

Milovníci pěší turistiky zde najdou víc jak 1000 km báječných stezek, které jsou vhodné jak pro rekreační turisty, tak i pro ambiciózní horské profesionály. Také cyklisté na horských kolech si zde přijdou na své - mohou si vybírat mezi více jak osmi sty kilometry cyklistických tras. Téměř žádné přání zde nezůstává nesplněné. Nahoře na horských pastvinách se nacházejí horské chalupy, které lákají k ochutnání místních specialit.

V blízkosti položené Schlitterer See je překrásné přírodní jezero, které je během horkých letních dní absolutním hitem pro celé rodiny. Je zde také zajímavé dobrodružné hřiště, kde jsou obří dřevěné figurky, houpačky a další dětské atrakce.

Kdo to ještě nevyzkoušel, nabízí se mu skvělá příležitost: Nechte se vyvézt lanovkou Spieljochbahn na vrchol Spieljoch a vyzkoušejte si paragliding. Je to fantastický zážitek, na který jen tak nezapomenete.
Vydejte se na aktivní dovolenou do turistického regionu Zillertal a nechte se zlákat velkým množství nabízených sportovních aktivit.

Zillertal na Facebooku