Jste zde

Domů » Zillertal 3000 - Tux

Dovolená v Hippachu

Zillertalská vesnička Hippach

Prázdninová vesnička Hippach se nachází v zadní části údolí Zillertal a nabízí ty nejlepší podmínky pro zajímavou dovolenou. Obec i její přilehlé okolí nabízí ubytování v hotelech, penzionech, horských chatách i apartmánech. Ubytování lze najít v každé cenové kategorii.

Celý region nabízí velké možnosti letních aktivit, jako např. pěší turistiku, horolezectví, plavbu po divoké vodě, jízdu na horských kolech, ve vzduchu si můžete vychutnat paragliding nebo závěsné létání.

Lyžaři a snowboardisté si mohou vybrat jedno z mnoha lyžařských středisek v této oblasti. Skiareály Zillertal Arena, Gerlosstein, Zillertal 3000 anebo Hochzillertal jsou snadno přístupné a nabízí nepřeberné množství sjezdovek, lyžařských tratí, vleků a lanovek. Superskipas pro celou oblast Zillertalu umožňuje přístup k asi 600 kilometrů sjezdovek.

I pro běžkaře nabízí Zillertal širokou nabídku. V okolí Hippachu, Ramsau a Schwendau je na 30 kilometrů upravených běžkařských stop. V období, kdy není v údolí dostatek sněhu, se můžete vydat na některou z vysokohorských tras, například v obci Hochzillertal nebo v Tuxu. I mimo sjezdovky a běžkařské trasy můžete podnikat různé aktivity, nabízí se procházky, sáňkování nebo výlety na sněžnicích.

Zillertal na Facebooku