Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Zimní dovolená v Kaltenbachu

Kaltenbach a zasněžené okolí

Na začátku širokého a slunného údolí Zillertal se nachází městečko Kaltenbach, kde můžete ve venkovské oblasti strávit aktivní dovolenou. Výlety nebo lezení po horách jsou v tomto místě opravdu zvláštním zážitkem, fantastické panorama vás prostě uchvátí.

Navíc můžete využít i místní pohostinnosti, v této atraktivní rekreační oblasti se nabízí pohodlné ubytování v apartmánech, horských chatách nebo v hotelových pokojích. Bude to skutečně příjmený začátek nádherné dovolené v Kaltenbachu. Lyžaři a snowboardisté se z obce pohodlně dostanou přes lyžařskou houpačku Hochzillertal přímo do centra lyžařského dění, ke 145 km sjezdovek všech typů a náročnosti.

V lyžařských areálech Hochfügen a Spieljoch si mohou lyžaři a snowboardisté ​​vychutnat 165 km perfektně upravených sjezdovek nebo romantické procházky krásnou zimní krajinou. Nemluvě o výběru lyžování v okolních skiareálech jako je Zillertal Arena, Zillertal 3000 nebo ledovcové oblasti. Zde máte celkem na výběr více než 600 km upravených sjezdovek. Zillertal je skutečný zimní sen.

Běžecké lyžování v Zillertalu, zejména v přední části u Kaltenbachu, stojí také za zmínku. Vždyť "promenádní" stezka je jednou z nejmalebnějších tras. Zimní turistika a sáňkování jsou zde také velice oblíbenou zábavou u malých i velkých návštěvníků.

Místo

Kaltenbach 47° 17' 21.2784" N, 11° 52' 24.7764" E
Location

Zillertal na Facebooku