Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Zimní akce 2013

Zillertal Arena a zimní krajina
Autor: sky#walker

Moonlight Skiing & Dinner

Večeře v útulné horské chatě s nočním výhledem z okna na romantické zasněžené vrcholky a čerstvý sníh v měsíčním světle. V oblasti Zillertal Arena můžete zažít "Moonlight Skiing & Dinner" při všech čtyřech úplňcích od prosince do března (28.12. 2012, 27.01, 25.02 a 27.03.2013).

Zažijete zvláštní kouzlo tradiční večeři na hoře a následný sjezd na lyžích přes tajemně se lesknoucí svahy za svitu měsíce. Na vlastní kůži si můžete otestovat působení mystických sil na vaše lyžařské dovedností - ne pro nic za nic se úplňku připisuje zázračná moc.

Rezervace předem je nutná, je omezený počet účastníků, ale pozor, akce je určená pouze pro zkušené lyžaře. Akce se koná v závislosti na povětrnostních podmínkách.

Program:

* odjezd lanovkou Dorfbahn v Königsleitenu v 17 hodin
* večeře v horské chatě s aperitivem
* stoupání na Gipfelkreuz a poté sjezd směr Gerlos
* kyvadlová doprava z Gerlosu až do Königsleitenu

Cena za osobu: 59 euro.

White Carpet

Zillertal Arena pro vás v lednu a únoru 2013 vytvoří bílý sen. Vždy ve středu, v pátek a neděli bude pro všechny lyžaře vytvořen na dvou sjezdovkách White Carpet. Jako po bílém koberci se pak můžete vydat přes panensky nedotčený sníh, který bude v poledne čerstvě upraven.

Servisní přestávka bude probíhat vždy od 12,00 do 13,00 hodin, a sice na tratích č. 19 c (červeně značená, Zell am Ziller) a č. 8 (červeně značená, Hochkrimml).

Good Morning Skiing

Taky jste vždy snili o tom, být jako první na sjezdovkách, obklopeni jen přírodou a nedotčenými svahy? S Zillertal Arenou je to opět možné i v této zimní sezóně.

Od 14. března do 14. dubna 2013 se můžete ve střediscích Zell am Ziller, Gerlos a Königsleiten vydat na čerstvě upravené sjezdovky již v 6,55 hodin, a to každý čtvrtek a neděli. Posilnit se můžete při snídani v jedné z mnoha útulných horských chat v Zillertal Areně.

Takto brzy ráno budou v provozu lanovky Karspitzbahn I + II v Zellu, Isskogelbahn v Gerlosu a Dorfbahn I + II v Königsleitenu. Horské restaurace otevřené již v 7,15 hodin budou Schnitzelhütte v Zellu, Arena Center v Gerlosu a Gipfeltreffen v Königsleitenu.

Místo

Königsleiten, Zillertal Arena 47° 15' 3.9924" N, 12° 7' 24.4524" E
Location

Zillertal na Facebooku