Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Zillertal Arena a novinky 2013/2014, 2. část

Část Zillertal Areny
Autor: jorkshire

SkiMovie & Speed Check

SkiMovie a trasy Speed Check v Action-Parku Kreuzwiese, trať SkiMovie v Gerlosu a boardercrossová trať v Königsleitenu, to jsou ta hlavní zdejší lyžařská lákadla. Horké novinky zimní sezóny 2013/2014 jsou Speed Check Strecke v Hochkrimmlu a Kids Speed Check Strecke v Gerlosu.

SHRED SCHOOL - we teach you how to fly!

Od ledna do března bude každé úterý otevřen na 4 hodiny bezplatný workshop bagjumpu, kde předvádějí freestyloví profesionálové Friedl Kolar a Steve Gruber zájemcům ty nejrůznější tipy a triky.

Bezplatné Wi-Fi

Ještě více sužeb a zábavy pro zdejší hosty přinášejí bezdrátové WLAN hotspoty u stanic lanovek a na horských chatách, které umožňují volný přístup k internetu pomocí smartphonu! Připojení prostřednictvím Wi - Fi je v lyžařské oblasti Zillertal Arena samozřejmě zdarma!

V Zillertal Areně se dá tedy surfovat po internetu kdykoliv a kdekoliv. Dá se tu aktualizovat Facebook, sdílet fotografie a posílat pozdravy z dovolené přímo z lyžařského areálu. Se zdejšími novými WLAN Hotspoty prý nebudou žádné problémy!

Každý přístroj s možným připojením na internet přes Wi-Fi tu lze využívat zcela zdarma a není vůbec žádným problémem připojit se k některému z mnoha zdejších přístupových bodů. Stačí se jen poprvé přihlásit a již se dá využívat internet i na sjezdovkách. Žádná hesla nejsou potřeba.

Majitelé chytrých telefonů se tak mohou v podstatě ihned podělit o své zážitky z dovolené zdarma a okamžitě se svou rodinou a s přáteli. Můžete se zde pochopitelně přihlásit do svých oblíbených sociálních sítí a používat své oblíbené aplikace. A to vše bez obvyklých vysokých poplatků za roaming.

Photopointy

Tři tzv. Skiline photopointy v Zillertal Areně umožňují panoramatické pózování. Pořízení opravdu jedinečných fotografických suvenýrů bude nepochybně lákat všechny uživatele sjezdovek k focení u těchto photopointů, včetně nedimenzionálních "ArenaFUNten“. Přímo se tu nabízí možnost zakončit tímto způsobem perfektní den plný zábavy na sněhu.

Děti se smíchem na tváři budou určitě dostatečnou odměnou vašeho snažení. Místa k tomuto focení ve zdejším lyžařském areálu objevíte na třech různých místech podél místních sjezdovek, jejichž celková délka tu dosahuje neuvěřitelných 166 km.

Právě tam se vám otevírají zmíněné příležitosti k "panoramatickému pózování“. Unikátní fotografické suvenýry si mohou všichni milovníci sjezdovek nechat pořídit u tří photopointů v nadživotní velikosti.

S aktivovaným skipasem se pak vaše fotky z dovolené na horách budou pořizovat zcela automaticky v malebných a zajímavých místech. Později si je stáhnete zdarma přes číslo vašeho skipasu přímo přes internet (www.skiline.cc/zillertalarena).

Umístění:

Arena Stadl / Zell am Ziller
Arena Center / Gerlos
Plattenkogel-X-Press II / Hochkrimml

Místo

Plattenkogel-X-Press II, Hochkrimml 47° 14' 8.8044" N, 12° 7' 20.5608" E
Location

Zillertal na Facebooku