Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Zell am Ziller - lyžařské túry a paragliding

Zell am Ziller - chůze na sněžnicích
Autor: dweekly

Kromě lyžování a snowboardingu můžete v Zell am Zilleru vyzkoušet spoustu jiných aktivit na sněhu. Chůze na sněžnicích mimo sjezdovky, lyžařské trasy anebo upravované běžkařské tratě. Brodit se hlubokým sněhem po zimním lese, objevovat zajímavé stopy nebo slunečná místa s vyhlídkou. Můžete si také objednat túru i s doprovodem profesionálního průvodce.

Zillertal Arena nabízí širokou nabídku lyžařských tratí mimo sjezdovky v okolí Zell am Zilleru. Je jedno, jestli jste začátečník nebo zkušený lyžař – všude najdete zajímavé a rozmanité lyžařské tratě.
Před odchodem na lyžařskou túru doporučujeme ovšem zkontrolovat lavinové zprávy na www.lawine.at nebo získat čerstvé informace od místní lyžařské školy.

Zell im Zillertal je již několik let místem pořádání mistrovství světa v paraglidingu. Jedná se o jedno z nejlepších míst k létání v Evropě.

Zažijte jedinečný pocit při létání s certifikovaným tandemovým pilotem, s mnohaletou praxí v létání. Jako "spolucestující", a je jedno, jestli jste mladý tělem nebo pouze mladý duchem, nepotřebujete žádné předchozí znalosti. Je to vhodné pro osoby starší 4 let, až do váhy 120kg. V zimě si nezapomeňte nasadit lyže.

Zillertal na Facebooku