Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Zell am Ziller

Rakousko - krajina střediska Zell am Ziller

Zažijte potěšení z perfektní zimní zábavy v idylickém středisku Zell am Ziller, které se nachází v nadmořské výšce 580 m. Leží hned při vstupu do lyžařského střediska Zillertal Arena, kde najdete 166 km sjezdovek a 49 moderních lanovek a vleků v nadmořské výšce 1300 - 2505 metrů. Lyžování a snowboarding jsou možné od začátku prosince až do Velikonoc.

V Zell im Zillertalu na vás čeká skutečný rodinný ráj na sněhu.
Lyžařské a snowboardové školy s dětským parkem na Rosenalmu, 7 kilometrů dlouhá osvětlená (až do jedné hodiny v noci) přírodní sáňkařská dráha v Hainzenbergu anebo 14 kilometrů běžkařských tratí s napojením na trasy v obcích Mayrhofen a Hippach.

Už během první jízdy na bobové dráze "Arena Family" je zaručena extra porce zábavy. Zábavní park v obci Zell je obohacen o prázdninové zážitky na kluzišti a na stadionu pro curling, na tenisových kurtech anebo na moderní bowlingové dráze.
Restaurace a kavárna s dětským koutkem nabízí nádherný výhled na okolní hory.

Kouzelné zimní pěší putování po třpytivé zasněžené krajině bude jistě nezapomenutelným zážitkem z vaší dovolené. Pro mladé a všechny ty, kteří zůstávají mladí duchem, jsou zde po dlouhém dni plném lyžování připraveny ápres-ski bary přímo u dolní stanice lanovky a také v městečku.

Rakousko - část střediska Zell am Ziller

Zillertal na Facebooku