Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Moonlight a Morning Skiing 2014

Zillertal - noční Mayrhofen
Autor: Dan Zelazo

Moonlight Skiing & Dinner

Příjemné povečeření na horách spojené s výhledy z okna na divoce romantické zasněžené vrcholky a na třpytivý čerstvý sníh za měsíčního světla.

Místo: Zillertal Arena

Termíny: 16. 1., 16. 2., 16. 3 a 15. 4. 2014

Dopřejte si skvělou večeři na vrcholku hory a následný sjezd s průvodcem dolů po sjezdovce osvětlené měsícem v úplňku (čtvrtek 16. ledna, neděle 16. února, neděle 16, března a úterý 15. dubna 2014). Doporučuje se registrace předem a tohoto podniku by se měli určitě účastnit pouze zkušení lyžaři.

V Zillertal Areně zažijete "Moonlight Skiing & Dinner" o úplňku v době od ledna do dubna. Zvláštní kouzlo tradiční večeře na horách je ještě umocněno následným sjezdem na lyžích po svahu zalitém měsíčním světlem za úplňku.

Po předchozí domluvě se pak mohou všichni zájemci o tohle noční dobrodružství vydat s průvodcem na svah a užít si opravdu neobyčejný zážitek. Nikoliv pro nic za nic se říká, že za úplňku se objevují různé zázračné síly.

Vezměte prosím na vědomí, že je určitě rozumné zaregistrovat se předem. Zvládnout se totiž dá jen omezený počet účastníků a celá akce je vhodná pouze pro opravdu zkušené lyžaře! Nepříznivé počasí může samozřejmě všechno zhatit!

Program:

• příjezd lanovkou na Königsleiten v 17 hodin
• večeře v útulné horské chatě s aperitivem v horské restauraci
• výstup na vrchol a pak sjezd na lyžích do Gerlosu
• kyvadlová doprava z Gerlosu do Königsleitenu

Cena: 59 € za osobu

Good Morning Skiing

Určitě jste již někdy snili o tom, že budete prvními lyžaři na svazích a kolem vás bude jen příroda, lyžování a nedotčené svahy...

Místo: Zillertal Arena

Termíny: Čtvrtky a neděle v březnu 2014

V březnu 2014 budou některé zdejší lanovky každý otevřeny již od 6:55 hodin! "Ranní ptáčata" tak budou moci hned po vydatné snídani na některé z horských lyžařských chat vyrazit za lyžařskou či snowboardovou zábavou na sněhu.

V Zillertal Areně vám to bude v letošní zimní sezóně opět dopřáno. V březnu 2014 se můžete vydat do Zellu a Gerlosu, a na Königsleiten se vypravit již v 6:55 hodin. Každý čtvrtek a neděli vás budou v tomto čase vítat čerstvě upravené sjezdovky!

Takže si nezapomeňte poznamenat následující informace: Na přelomu zimy a jara 2014 se 2x týdně po dobu 4 týdnů tady dá lyžovat již od 6:55 hodin! Nezbývá, než se už nyní jen a jen těšit, že si budete užívat opravdu skvělé zábavy na sněhu v Zillertal Areně hned od brzkého rána!

Otevřené lanovky od 6:55 hodin:

Zell - Karspitzbahn I + II

Gerlos - Isskogelbahn

Königsleiten - Dorfbahn I + II

Horské restaurace otevřené od 7:15 hodin:

Zell - Schnitzelhütte, Kreuzwiesenalm od 8:00 hodin

Gerlos - Arena Center

Königsleiten - Gipfeltreffen

Místo

Dolní stanice lanovky Isskogelbahn, Gerlos 47° 13' 46.5924" N, 12° 2' 55.8528" E
Location

Zillertal na Facebooku