Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Letní dovolená v Gerlosu

Rakousko - část vesnice Gerlos

Gerlos se nachází v centru údolí Zillertal v nadmořské výšce 1300 m, uprostřed Kitzbühelských a Zillertalských Alp. Horská vesnice s 800 obyvateli je poslední tyrolskou obcí, dále už následuje oblast salcburského Pinzgau.

Více než 200 km označených tras pro pěší turistiku nebo nordic walking zavede návštěvníky do pěti divokých romantických postranních údolí. Trasy jsou opravdu pestré, jsou ideální jak pro aktivní turisty tak i pro ty, co si jen chtějí v klidu užívat zdejší krajiny.

Je jedno, jestli vyzkoušíte jízdu na koni jako ve westernovém filmu, paragliding či rafting, jízdu na horských kolech přes ohromující přírodu nebo odvážnou cestu přes vysoké lanové překážky.
Na nedaleké přehradní nádrži jsou zase skvělé podmínky pro plachtění, surfování anebo jen koupání v křišťálově čisté vodě.

Nudit se zde nebudou ani malí návštěvníci. K dispozici je bezplatná školka "ArenaFUNten Club" pro děti hostů ubytovaných v Gerlosu nebo zábavný dětský program "Teeny Action" pro jejich starší sourozence.
Ubytovat se můžete v rodinných penzionech a apartmánech nebo i v luxusních hotelech, které nabízejí hostům více než 4000 lůžek.

Zillertal na Facebooku