Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Strolz, Mayrhofen

Rakouský hotel Strolz

Hotel Strolz se nachází na klidném místě u lesa, je tak ideálním výchozím místem k procházkám po okolí. Centrum Mayrhofenu je vzdálené asi 300 metrů, vlakové nádraží 700 metrů. K dolní stanici lanovky Penkenbahn ve skiareálu Zillertal 3000 je to přibližně 1 km, k zastávce skibusu 100 metrů. Nejbližší běžkařské stopy jsou vzdálené 500 metrů.

Hotel nabízí k ubytování 50 pokojů, na 4 patrech ve 2 budovách. Dále k jeho zařízení patří výtah, internetové připojení Wi-Fi (za poplatek), jídelna, několik společenských místností, vinný sklípek, TV místnost s krbem a sluneční terasa, vyhřívaná lyžárna. Bezplatné parkování u hotelu nebo kryté garáže (za poplatek 5 €/den, na vyžádání předem), které jsou k dispozici v závislosti na dostupnosti.

Hosté hotelu mohou bezplatně využívat stolní tenis a wellness centrum, kde najdete saunu, parní lázeň, zážitkové sprchy a krytý bazén.
Za poplatek je solárium a masáže.

Dvoulůžkové pokoje v hlavní budově (cca 22 m²) jsou zařízené v typickém tyrolském stylu, k jejich vybavení patří koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, trezor, kabelová TV, balkón nebo terasa.
Dvoulůžkové pokoje ve vedlejší budově (cca 20 m²) mají sprchu a WC, vysoušeč vlasů, TV, telefon a trezor.
Dětské postýlky jsou k dispozici zdarma na vyžádání.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu (restaurace se nachází v hlavní budově). Na přání a na vyžádání předem je možné připravit pokrmy bezlepkové a bio, vegetariánská a dietní jídla.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Strolz s bazénem
Rakouský hotel Strolz - ubytování

Místo

Hotel Strolz 47° 10' 2.3592" N, 11° 52' 12.378" E
Location

Zillertal na Facebooku