Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rose, Mayrhofen

Rakouský hotel Rose v zimě

4-hvězdičkový hotel Rose se nachází na klidném místě, ale přesto v centru střediska Mayrhofen. Díky své poloze je ideálním výchozím místem pro dovolenou v Zillertalských Alpách.

Lanovky Penkenbahn a Ahornbahn jsou vzdáleny asi 800 metrů, veřejný krytý bazén ca. 300 metrů. Zastávka skibusu je hned vedle domu.

Tradiční hotel nabízí k ubytování 50 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, restaurant, pizzerie, jídelna, hotelový bar, selská hospůdka, kavárna, televizní místnost, internetové připojení (za poplatek), výtah, parkoviště zdarma a garáže za poplatek.

v ceně ubytování je dětská herna a wellness (od 16 let) se saunou, parní lázní, whirlpoolem, aroma jeskyní, Kneippovo koupelí, infračervenou kabinou a posilovnou. Za poplatek je solárium a masáže.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, vysoušečem vlasů, satelitní televizí, rádiem, telefonem, trezorem a balkónem.

Stravování: Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. 1x týdně se koná italský nebo selský bufet.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Rose s restaurací
Rakouský hotel Rose s wellness
Rakouský hotel Rose - ubytování

Místo

Hotel Rose 47° 10' 1.0812" N, 11° 51' 58.6764" E
Location

Zillertal na Facebooku