Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ramsauerhof, Ramsau im Zillertal

Rakouský hotel Ramsauerhof

Hotel Ramsauerhof se nachází v obci Ramsau im Zillertal, pouhých 500 metrů od centra. Zastávka skibusu je přímo před domem, pohodlně vás doveze k asi 1,5 km vzdálené lanovce. Běžecká trasa vede hned za domem, v závislosti na počasí.

4-hvězdičkový hotel byl v roce 2005 zrekonstruovaný, skládá se ze staré a nové budovy a k ubytování nabízí 54 pokojů. K jeho zařízení dále patří recepce, jídelna, restaurace à-la-carte, hospůdka, hotelový bar a výtah. K dispozici je bezplatné parkování u domu.

Pro ubytované hosty je zdarma k dispozici prostorné wellness centrum s krytým bazénem (10 x 4 m), ​​finskou saunou, danáriem, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností, které lákají k odpočinku.
Za poplatek je solárium.

Prostorné, částečně zrekonstruované pokoje mají koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko, satelitní TV, trezor, telefon, internetové připojení (za poplatek) a balkón.
Pokoje v nové budově jsou komfortněji vybavené.

Stravování: Polopenze - vydatné snídaně formou bufetu s čajovým a zdravým koutkem, večeře výběrem z menu o 4 chodech s čerstvým salátovým bufetem. Možnost vegetariánské stravy a menu pro děti na objednání na místě.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Ramsauerhof - ubytování
Rakouský hotel Ramsauerhof s restaurací
Rakouský hotel Ramsauerhof s bazénem

Místo

Hotel Ramsauerhof 47° 12' 5.1588" N, 11° 52' 19.8444" E
Location

Zillertal na Facebooku