Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Landhaus Kerschdorfer, Kaltenbach

Zillertalský hotel Landhaus Kerschdorfer v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Landhaus Kerschdorfer je umístěn na okraji střediska Kaltenbach, na nádherném panoramatickém místě přímo vedle lanové dráhy Hochzillertal - Hochfügen. K centru města je to ca. 300 metrů, zrovna tak jako k nejbližšímu supermarketu.

Při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd na lyžích až k hotelu. Aprés-ski zábava je zajištěna v podniku "Postalm" přímo u dolní stanice lanovky. Mayrhofen je vzdálený cca 17 km, ledovec Hintertux 35 km.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování 25 pokojů ve 3 patrech, dále k jeho zařízení patří recepce s přijímací halou, výtah, restaurace, jídelna, kavárna, bar, sluneční terasa, dětská herna, internetové připojení WLAN v hotelové hale a v baru (zdarma), lyžárna a sušička lyžařských bot, parkoviště (zdarma).

Sport a wellness

V ceně ubytování je malá posilovna a wellness centrum (vstup od 16 let) s finskou saunou, bio saunou, infračervenou kabinou, parní lázní, zážitkovou sprchou a odpočinkovou místností. Za poplatek jsou masáže a solárium.

Ubytování

Útulně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 15 - 20 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, satelitní televizí, trezorem, posezením a balkónem.

Junior suity (cca 55 m²) mají podobné vybavení, k tomu ale ještě navíc rozkládací oddělené WC, gauč a ložnici.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu s bio koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Zillertalský hotel Landhaus Kerschdorfer s restaurací
Zillertalský hotel Landhaus Kerschdorfer - ubytování

Místo

Hotel Landhaus Kerschdorfer, Kaltenbach 47° 17' 21.696" N, 11° 52' 21.9468" E

Komentáře

Byl to krásný hotel, báječná strava, lyžování, počasí a sníh perfektní. Hotel je ideálně hned vedle lanovky. Rodinné pokoje jsou hezké, dvoulůžkový pokoj našich dětí byl čistý, jen se starým nábytkem a malou koupelnou. Servis byl perfektní, rychlý, večeře byla podávána rychle. Jídlo bylo špičkové, kuchař byl umělec a vše chutnalo výtečně.
Location

Zillertal na Facebooku