Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpina, Ried im Zillertal

Rakouský hotel Alpina

Poloha

Hotel Alpina se nachází asi 300 metrů od centra střediska Ried im Zillertal a 1 km od lanové dráhy v Kaltenbachu. Zastávka skibusu je hned před domem.

Začátky běžeckých stopy jsou ve vzdálenosti 200 m (v závislosti na sněhových podmínkách). Stanice lanovek v Zell am Ziller a lanovky Spieljochbahn ve Fügenu jsou cca 7 km daleko.

Zařízení

Hotel se skládá ze 2 budov, které jsou vzájemně propojeny. K ubytování nabízí 54 pokojů, dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí, výtah, internetové připojení Wi-Fi (za poplatek), jídelna, společenská místnost, bar, vinný sklípek, zimní zahrada. Parkování je bezplatné, garáže za poplatek (cca 8 € den, platí se na místě).

Wellness a zábava

V ceně ubytování je posilovna a wellness centrum, kde najdete krytý bazén s vířivkou, finskou saunu, parní lázeň, infračervenou kabinu a zážitkové sprchy. Kromě toho hotel pořádá sportovní a wellness program, jako např. meditace, chi gong / tai chi nebo gymnastiku.

Za příplatek je solárium, masáže, kosmetické a lázeňské procedury (hosté mají 15% slevu), sáňkovací večery, túry s průvodcem apod..

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje (cca 19 - 21 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, částečně trezorem, satelitní TV, rádiem, minibarem (za poplatek), balkónem nebo terasou.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu s wellness koutkem, 4-chodové večeře (na výběr 4 hlavní jídla a 4 dezerty), příležitostně se konají tématické bufety a denně je v nabídce dětské menu. Na přání jsou možná vegetariánská a dietní jídla.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Alpina s restaurací
Rakouský hotel Alpina s bazénem
Rakouský hotel Alpina - ubytování

Místo

Hotel Alpina 47° 18' 3.7512" N, 11° 52' 26.3712" E
Location

Zillertal na Facebooku