Jste zde

Domů » Zillertal Arena - Gerlos

Hainzenberg, 2. část

Vodní říše "Wasser Wunder Welt"

Existuje mnoho dalších příležitostí k zábavě v oblasti Hainzenberg. Pokud cestujete s dětmi, určitě byste měli navštívit volnočasový park "Freitzeitpark Zell". Na celkové ploše 45 000 m2 si můžete vybrat z velkého množství her a sportů. Je zde bazén, obří skluzavka, minigolf, fun-court, tenisový kurt, hřiště pro fotbal a volejbal, restaurace, a ještě mnohem více.

Dalším tipem na krásný výlet je vodní říše "Wasser Wunder Welt" v Krimmlu, kde jsou úchvatné vodopády a aqua-park. Zajímavé je nejvýše položené planetárium v Evropě v Königsleitenu, se šesti kilometry dlouhou okružní trasou po planetách okolo městečka nebo soutěska Wolfsklamm u obce Stans, odkud se můžete vydat na výlet ke klášteru St. Georgenberf.

Nudit se v Hainzenbergu určitě nebudete. A díky blízkosti údolí Zillertal je nabídka sportovních a volnočasových aktivit skutečně nekonečná. A kdo by to všechno chtěl také jednou vidět ze vzdušných výšek, může vyzkoušet let na kluzáku a vznášet se nad fascinující horskou scenérií. Je to opravdu nezapomenutelný zážitek!

Část soutězky Wolfsklamm
Klášter St. Georgenberf

Zillertal na Facebooku