Jste zde

Domů » Zillertal - Hochfügen

Fügen - termální lázně

Fügen - termální lázně Erlebnistherme Zillertal

Dopřejte si na dovolené jen to nejlepší. Termální lázně Erlebnistherme Zillertal ve Fügenu nabízí zábavu, akci i dobrodružství. Nové termální lázně rozbuší srdce návštěvníka v každém věku. Velká pozornost zde byla věnována hlavně dětem. Nejdelší a nejsenzačnější skluzavka v západním Rakousku je 133 m dlouhá, dále je zde 134 m dlouhý tobogán s kruhy, bublinková jeskyně s vodopádem, sítě na šplhání a velký prostor na dovádění pro děti.

To všechno se postará o nekonečnou vodní zábavu a pravé dobrodružství jak pro malé tak pro velké vodomily. Wellness a sauna jsou koncipovány pro odpočinek od celodenních aktivit. Působivé světelné efekty, uklidňující ozvučení a povzbuzující vůně stimulují stejnou měrou tělo i ducha.

V létě je návštěvníkům k dispozici i koupaliště pod širým nebem. Vodní plocha o rozloze 1700 m² s mnoha atrakcemi a velká zahrada (5 000 m²) jsou ideální pro zábavu, slunění a relaxaci po celý den.
Vodní děla, vodopády, obří skákací hrad nebo dva tobogány o délce
60 a 74 m zabaví jistě malé i velké.

Zapomeňte na všechny dosud navštívené akvaparky a zažijte novou dimenzi jak strávit volný čas ve Fügenu v oblasti Zillertal.

Zillertal na Facebooku